gyors fordítás.hu

Német forditás, német fordítás 32 nyelvenSzlovén fordítás, szlovén szakfordítás, szlovén lektorálás

Professzionális fordítószolgáltatást nyújtunk
Navigáció: Főoldal > Szlovén fordítás

Szlovén fordítás, szlovén szakfordítás, szlovén lektorálás, hiteles fordítás

Professzionális fordítószolgáltatást nyújtunk partnereink számára szlovén nyelven általános, műszaki, gazdasági, jogi, egészségügyi és további számos szakterületen rövid határidővel.

Árajánlatkérés e-mailben:

Küldje el a fordítandó dokumentu-mokat az alábbi e-mail címre.
E-mail:
forditas@gyorsforditas.hu
Szlovén fordítás:
Fordítás szlovén nyelven »
Szlovén szakfordítás:
Szakfordítás szlovén nyelven »
Szlovén lektorálás:
Szlovén nyelvi és szakmai lektorálás »
Hiteles fordítás:
Fordítás hitelesítés szlovén nyelven »Fordítás, szakfordítás - Referenciák

Szlovén fordítás:

Szlovén nyelvű fordítás:

Szlovén nyelven vállaljuk dokumentumok, cégkivonatok, pályázatok, tenderek, szórólapok, prospektusok, műszaki dokumentációk, teljes weboldalak, és más dokumentumok fordítását.

Szlovénia és a szlovén nyelv:

Szlovénia Közép-Európa déli részén helyezkedik el, fővárosa Ljubljana, lakossága megközelítőleg 2 millió fő, államformája köztársaság, az eurozónához 2007-ben csatlakozott.

A szlovén nyelv az indoeurópai nyelvcsalád tagja, legközelebbi rokonai a szláv nyelvek, közülük is a szerbhorvát nyelv; de ezektől lényegesen jobban különbözik, mint ahogy azok egymástól. Körülbelül kétmillióan beszélik, túlnyomórészük az anyaországban, valamint Ausztriában (Karintiában), Olaszországban (Friuli határ menti területein és Trieszt környékén), valamint Magyarországon Szentgotthárd környékén. Van két változata amely egyesek szerint bír nyelvi normával, az egyik a vend nyelv, amit Magyarországon is beszélnek, a másik a réziai nyelv, amelyet az olaszországi szlovén kisebbség egy része használ.

Legutóbbi szlovén fordításaink:

» Építéshatósági engedélyek fordítása szlovén nyelvről magyar nyelvre.

Szlovén lektorálás:

Nyelvi lektorálás szlovén nyelven:

Szlovén lektorálás során a lektor a célnyelvre fordított szöveget nyelvtan, stílus és szóhasználat szempontjából ellenőrzi. Lektorálással kapcsolatban további részleteket a lektorálásról szóló oldalunkon talál.

Hivatalos, vagy hiteles szlovén fordítás:

Hiteles szlovén fordítás, hivatalos szlovén fordítás, tanúsítással ellátott szlovén fordítás:

A legtöbb esetben nem szükséges hiteles fordítás. Hivatalos dokumentumok, külföldi munkavállalás, stb. esetében sok esetben elfogadott a fordítóiroda által készített hivatalos fordítás is. További részleteket a hiteles fordításról szóló oldalunkon talál.