gyors fordítás.hu

Német forditás, német fordítás 32 nyelvenSzerb fordítás, szerb szakfordítás, szerb lektorálás

Professzionális fordítószolgáltatást nyújtunk
Navigáció: Főoldal > Szerb fordítás

Szerb fordítás, szerb szakfordítás, szerb lektorálás, hiteles fordítás

Professzionális fordítószolgáltatást nyújtunk partnereink számára szerb nyelven általános, műszaki, gazdasági, jogi, egészségügyi és további számos szakterületen rövid határidővel.

Árajánlatkérés e-mailban:

Küldje el a fordítandó dokumentu-mokat az alábbi e-mail címre.

E-mail:
forditas@gyorsforditas.hu
Árajánlatkérésére hamarosan válaszolunk.
Szerb fordítás:
Fordítás szerb nyelven »
Szerb szakfordítás:
Szakfordítás szerb nyelven »
Szerb lektorálás:
Szerb nyelvi és szakmai lektorálás »
Hiteles fordítás:
Fordítás hitelesítés szerb nyelven »
Partnereink:
Fordítás, szakfordítás - Referenciák

Szerb fordítás:

Szerb nyelvű fordítás:

Szerb nyelven vállaljuk általános és szakszövegek, használati utasítások, pályázatok, szerződések, cégokmányok, katalógusok, könyvek, üzleti levelezések, reklámanyagok, informatikai alkalmazások, hivatalos dokumentumok szerb fordítását, szakfordítását, lektorálását és hitelesítését.


Szerb-magyar fordítás, fordítás szerbről magyarra:

A szerb-magyar fordításokat a szerb és magyar nyelvet magas szinten ismerő, tapasztalt, az adott szakterületen jártas szerb fordítóink teljesítik.

Szerb nyelven vállaljuk általános és hivatalos dokumentumok, használati utasítások, pályázatok, szerződések, cégokmányok, katalógusok, könyvek, üzleti levelezések, reklámanyagok, informatikai alkalmazások szerb-magyar fordítását.

Szerb-magyar fordítással kapcsolatban kérje árajánlatunkat e-mailban, vagy telefonon.


Magyar-szerb fordítás, fordítás magyarról szerbre:

A magyar-szerb fordításokat a magyar és szerb nyelvet magas szinten ismerő, tapasztalt, az adott szakterületen jártas fordítóink teljesítik.

Vállaljuk általános és hivatalos dokumentumok, használati utasítások, pályázatok, szerződések, cég okmányok, katalógusok, könyvek, üzleti levelezések, reklámanyagok, informatikai alkalmazások magyar-szerb fordítását.

Magyar-szerb fordítással kapcsolatban kérje árajánlatunkat e-mailban, vagy telefonon.


Fordítás további nyelveken:

További fordítási nyelvek:

Szerb nyelven kívül további 31 nyelven nyújtunk professzionális fordítási szolgáltatásokat partnereinknek:Fordítási szakterületek:

Fordítási szakterületek szerb nyelven:

Szerb nyelven a felsorolt területeken vállalunk fordítást:

 • Szerb általános fordítás
 • Szerb műszaki fordítás
 • Szerb autóipari fordítás
 • Szerb IT-telekommunikáció fordítás
 • Szerb jogi fordítás, szerb igazságügyi fordítás
 • Szerb pénzügyi fordítás
 • Szerb üzleti fordítás, szerb gazdasági fordítás
 • Szerb külkapcsolati fordítás
 • Szerb egészségügyi fordítás, szerb orvosi fordítás
 • Szerb gyógyszeripari fordítás
 • Szerb környezetvédelmi fordítás
 • Szerb szoftver fordítás, szoftver honosítás
 • Szerb multimédia fordítás, film fordítás, film feliratozás, DVD fordítás, weboldal fordítás

Szerb lektorálás:

Nyelvi lektorálás szerb nyelven::

Szerb nyelvi lektorálás során a lektor a célnyelvre fordított szöveget nyelvtan, stílus és szóhasználat szempontjából ellenőrzi.


Szakmai lektorálás szerb nyelven:

Szakmai lektorálásra, vagy szaklektorálásra nehéz szerb nyelvű szakmai szövegek, szakirodalmak, szerződések, stb.fordítása esetén lehet szükség. A szakmailag lektorált szerb szöveg a szakterületen használatos, egységes szakkifejezések használatával, szabatosan fejezi ki a mondanivalót.

A lektorálás általában a fordítási díj 50%-a. Azonban hiányos, nehezen olvasható, vagy hibás fordítás esetén a lektorálási díj ettől eltérő is lehet.

Szerb lektorálással kapcsolatban a 06 1 210-2488-as telefonszámon és a forditas@gyorsforditas.hu e-mail címen érdeklődhet.


Hivatalos szerb fordítás:

Hivatalos szerb fordítás, tanúsítással ellátott szerb fordítás:

A legtöbb esetben nem szükséges hiteles fordítás. Hivatalos dokumentumok, külföldi munkavállalás, stb. esetében sok esetben elfogadott a fordítóiroda által készített hivatalos fordítás is.

Ilyen esetben a lefordított és lektorált anyagokat az adott nyelven záradékkal és fordítóirodánk pecsétjével látjuk el, mely igazolja, hogy a fordítást a Gyors Fordítás.hu OnLine Fordítóiroda készítette és az elkészült fordítás tartalmilag és szerkezetileg megegyezik az eredeti dokumentummal.

Fontos, hogy a fordítóiroda által készített hivatalos fordítás, tanusított fordítás, vagy egy a fordítóiroda által kiállított hitelesítési záradék nem egyezik meg az állami hitelesítéssel (Fordítás Hitelesítés).

Hivatalos fordítás DÍJEMNTESEN:

Fordítóirodánk a megrendelő kérésére díjmentesen látja el a hivatalos fordítást tanúsító hitelesítési záradékkal az elkészült fordítást.

Hivatalos fordítással kapcsolatban a 06 1 210-2488-as telefonszámon és a forditas@gyorsforditas.hu e-mail címen érdeklődhet fordítóirodánknál.


Hiteles szerb fordítás:

Ki készíthet Hiteles Fordítást?

A hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően hiteles fordítást, fordítás hitelesítést, valamint idegen nyelvű hiteles másolatot csak az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda (OFFI) készíthet, így arra fordítóiroda nem jogosult.

A hiteles fordítás viszont jelentős költségtöbblettel járhat, ezért érdemes először tisztázni, hogy az adott esetben valóban Hiteles Fordítás szükséges-e, vagy megfelelő a fordítást végző fordítóiroda által kibocsátott hitelesítési záradék is.

Hiteles fordítással kapcsolatban a 06 1 210-2488-as telefonszámon és a forditas@gyorsforditas.hu e-mail címen érdeklődhet fordítóirodánknál


Szerb fordítás megrendelése:

Hogyan rendelhet meg szerb fordítást?

Szerb fordítás megrendeléssel kapcsolatban a 06 1 210-2488-as telefonszámon és a forditas@gyorsforditas.hu e-mail címen érdeklődhet.

Hogyan kerül meghatározásra a fordítás terjedelme?

A fordítandó dokumentum, azaz a fordítás terjedelme az MsWord program alapján kerül meghatározásra. A terjedelem - szavak, vagy forrásnyelvi karakterek száma - a dokumentumot megnyitva az "Eszközök" menü, "Szavak száma" menüpontra kattintva könnyedén ellenőrizhető.

Amennyiben a fordításra váró forrásanyag csak PDF, kép,vagy fax formátumban áll rendelkezésre, a forrásnyelvi anyag terjedelme becsléssel kerül meghatározásra.


Mikorra készül el a fordítás?

Előfordul, hogy a fordítás sürgős. Sőt mi több, a sürgősnél is sürgősebb. Munkatársaink ilyen esetben is minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy a fordítás a leggyorsabban elkészüljön. A gyorsított munkavégzés érdekében amennyiben szükséges, a fordítást több fordító között osztják meg és igyekeznek átütemezni a futó fordítási projekteket a sürgős munka elvégzéséhez szükséges szabad kapacitás felszabadításához.

Megrendelés során mindenképpen tartsuk szem előtt, hogy a jó minőségű fordítás elkészítéséhez idő kell. Ezért lehetőleg igyekezzünk a fordításra váró dokumentumokat időben eljuttatni a fordítóirodához, hogy elegendő idő maradjon a fordítás elkészítésére és ellenőrzésére is.

Különösen fontos ez, ha egy nagyobb terjedelmű fordításon több fordító dolgozik egyszerre, hiszen ilyenkor az elkészült fordítás ellenőrzése mellett a szövegrészek fordításait egységesíteni kell, ami szintén sok időt vehet igénybe.

Ritka nyelvek esetében hosszabb fordítási idővel érdemes számolni.

Hogyan fizethetem ki az elkészült fordítást?

Az elkészült fordítás ellenértékét készpénzzel vagy átutalással egyenlítheti ki a fordítási díj ellenértékéről kiállított számla - előleg megfizetése, vagy előre fizetés esetén az előszámla - illetve számlamásolat átvételét követő 8 napon belül fordítóirodánk felé.

A fordítás ellenértékének kiegyenlítéséhez szükséges fizetési információkat a megrendelőlap tartalmazza.