gyors fordítás.hu

Német forditás, német fordítás 32 nyelvenNémet fordítás, német szakfordítás, német lektorálás

Professzionális fordítószolgáltatást nyújtunk
Navigáció: Főoldal > Német fordítás

Német fordítás, német szakfordítás, német lektorálás, hiteles fordítás

Professzionális fordítószolgáltatást nyújtunk partnereink számára német nyelven általános, műszaki, gazdasági, jogi, egészségügyi és további számos szakterületen rövid határidővel.

Árajánlatkérés e-mailben:

Küldje el a fordítandó dokumentu- mokat az alábbi e-mail címre.

E-mail:
forditas@gyorsforditas.hu
Német fordítás:
Fordítás német nyelven »
Német szakfordítás:
Szakfordítás német nyelven »
Német lektorálás:
Német nyelvi és szakmai lektorálás »
Hiteles fordítás:
Fordítás hitelesítés német nyelven »Fordítás, szakfordítás - Referenciák

Német fordítás:

Német nyelvű fordítás:

Vállaljuk német nyelvű dokumentumok, cégokmányok, katalógusok, pályázatok, szerződések, üzleti levelek, hivatalos dokumentumok német fordítását, hitelesítését.

További kapcsolódó oldalak: német magyar fordítás, fordítás németről magyarra, fordítás magyarról németre, magyarról németre fordítás, németről magyarra fordítás.

Német nyelvvel, Németországgal kapcsolatos információk:

A német nyelv a germán nyelvcsalád nyugati ágának tagja, több mint 100 millióan beszélik anyanyelvként. A német nyelv Németország mellett Lichtenstein és Ausztria hivatalos nyelve is.

A német nyelvet legtöbben a Német Szövetségi Köztársaság területén beszélik anyanyelvként, összesen mintegy 81 millióan.

A legnagyobb német városok: Berlin, Hamburg, München, Köln

Német nyelvvel, német fordítással, németországi utazással kapcsolatos információk, hasznos linkek:


Fordítási hírek, érdekességek:

» 101 dolog amit egy jó fordítónak tudnia kell ...
» A minőségi fordítás fontosságáról ...
» Egyre fontosabb az angol nyelv ...


Fordítás további nyelveken:

További fordítási nyelvek:

Német nyelven kívül további 31 nyelven nyújtunk professzionális fordítási szolgáltatásokat partnereinknek:Fordítási szakterületek:

Fordítási szakterületek német nyelven:

Német nyelven az alábbi szakterületeken vállalunk fordítást:


Német lektorálás:

Nyelvi lektorálás német nyelven::

Német nyelvi lektorálás során a lektor a célnyelvre fordított szöveget nyelvtan, stílus és szóhasználat szempontjából ellenőrzi.


Szakmai lektorálás német nyelven:

Szakmai lektorálásra, vagy szaklektorálásra nehéz német nyelvű szakmai szövegek, szakirodalmak, szerződések, stb.fordítása esetén lehet szükség. A szakmailag lektorált német szöveg a szakterületen használatos, egységes szakkifejezések használatával, szabatosan fejezi ki a mondanivalót.

A lektorálás általában a fordítási díj 50%-a. Azonban hiányos, nehezen olvasható, vagy hibás fordítás esetén a lektorálási díj ettől eltérő is lehet.

Német lektorálással kapcsolatban a 06 1 210-2488-as telefonszámon és a forditas@gyorsforditas.hu e-mail címen érdeklődhet.


Hivatalos német fordítás:

Hivatalos német fordítás, tanúsítással ellátott német fordítás:

A legtöbb esetben nem szükséges hiteles fordítás. Hivatalos dokumentumok, külföldi munkavállalás, stb. esetében sok esetben elfogadott a fordítóiroda által készített hivatalos fordítás is.

Ilyen esetben a lefordított és lektorált anyagokat az adott nyelven záradékkal és fordítóirodánk pecsétjével látjuk el, mely igazolja, hogy a fordítást a Gyors Fordítás.hu OnLine Fordítóiroda készítette és az elkészült fordítás tartalmilag és szerkezetileg megegyezik az eredeti dokumentummal.

Fontos, hogy a fordítóiroda által készített hivatalos fordítás, tanusított fordítás, vagy egy a fordítóiroda által kiállított hitelesítési záradék nem egyezik meg az állami hitelesítéssel (Fordítás Hitelesítés).

Hivatalos fordítás DÍJEMNTESEN:

Fordítóirodánk a megrendelő kérésére díjmentesen látja el a hivatalos fordítást tanúsító hitelesítési záradékkal az elkészült fordítást.

Hivatalos fordítással kapcsolatban a 06 1 210-2488-as telefonszámon és a forditas@gyorsforditas.hu e-mail címen érdeklődhet fordítóirodánknál.


Hiteles német fordítás:

Ki készíthet Hiteles Fordítást?

A hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően hiteles fordítást, fordítás hitelesítést, valamint idegen nyelvű hiteles másolatot csak az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda (OFFI) készíthet, így arra fordítóiroda nem jogosult.

A hiteles fordítás viszont jelentős költségtöbblettel járhat, ezért érdemes először tisztázni, hogy az adott esetben valóban Hiteles Fordítás szükséges-e, vagy megfelelő a fordítást végző fordítóiroda által kibocsátott hitelesítési záradék is.

Hiteles fordítással kapcsolatban a 06 1 210-2488-as telefonszámon és a forditas@gyorsforditas.hu e-mail címen érdeklődhet fordítóirodánknál


Német fordítás megrendelése:

Hogyan rendelhet meg német fordítást?

Német fordítás megrendeléssel kapcsolatban a 06 1 210-2488-as telefonszámon és a forditas@gyorsforditas.hu e-mail címen érdeklődhet.

Hogyan kerül meghatározásra a fordítás terjedelme?

A fordítandó dokumentum, azaz a fordítás terjedelme az MsWord program alapján kerül meghatározásra. A terjedelem - szavak, vagy forrásnyelvi karakterek száma - a dokumentumot megnyitva az "Eszközök" menü, "Szavak száma" menüpontra kattintva könnyedén ellenőrizhető.

Amennyiben a fordításra váró forrásanyag csak PDF, kép,vagy fax formátumban áll rendelkezésre, a forrásnyelvi anyag terjedelme becsléssel kerül meghatározásra.


Hogyan fizethetem ki az elkészült fordítást?

Az elkészült fordítás ellenértékét készpénzzel vagy átutalással egyenlítheti ki a fordítási díj ellenértékéről kiállított számla - előleg megfizetése, vagy előre fizetés esetén az előszámla - illetve számlamásolat átvételét követő 8 napon belül fordítóirodánk felé.

A fordítás ellenértékének kiegyenlítéséhez szükséges fizetési információkat a megrendelőlap tartalmazza.