gyors fordítás.hu

Német forditás, német fordítás 32 nyelvenLengyel fordítás, lengyel szakfordítás, lengyel lektorálás

Professzionális fordítószolgáltatást nyújtunk
Navigáció: Főoldal > Lengyel fordítás

Lengyel fordítás, lengyel szakfordítás, lengyel lektorálás, hiteles fordítás

Professzionális fordítószolgáltatást nyújtunk partnereink számára lengyel nyelven általános, műszaki, gazdasági, jogi, egészségügyi és további számos szakterületen rövid határidővel.

Árajánlatkérés e-mailben:

Küldje el a fordítandó dokumentu-mokat az alábbi e-mail címre.

E-mail:
forditas@gyorsforditas.hu
Árajánlatkérésére hamarosan válaszolunk.
Lengyel fordítás:
Fordítás lengyel nyelven »
Lengyel szakfordítás:
Szakfordítás lengyel nyelven »
Lengyel lektorálás:
Lengyel nyelvi és szakmai lektorálás »
Hiteles fordítás:
Fordítás hitelesítés lengyel nyelven »
Partnereink:
Fordítás, szakfordítás - Referenciák

Lengyel fordítás:

Lengyel nyelvű fordítás:

Lengyel nyelven vállaljuk általános és szakszövegek, használati utasítások, pályázatok, szerződések, cégokmányok, katalógusok, könyvek, üzleti levelezések, reklámanyagok, informatikai alkalmazások, hivatalos dokumentumok lengyel fordítását, szakfordítását, lektorálását és hitelesítését.


Lengyel-magyar fordítás, fordítás lengyelről magyarra:

A lengyel-magyar fordításokat a lengyel és magyar nyelvet magas szinten ismerő, tapasztalt, az adott szakterületen jártas lengyel fordítóink teljesítik.

Lengyel nyelven vállaljuk általános és hivatalos dokumentumok, használati utasítások, pályázatok, szerződések, cégokmányok, katalógusok, könyvek, üzleti levelezések, reklámanyagok, informatikai alkalmazások lengyel-magyar fordítását.

Lengyel-magyar fordítással kapcsolatban kérje árajánlatunkat e-mailban, vagy telefonon.


Magyar-lengyel fordítás, fordítás magyarról lengyelre:

A magyar-lengyel fordításokat a magyar és lengyel nyelvet magas szinten ismerő, tapasztalt, az adott szakterületen jártas fordítóink teljesítik.

Vállaljuk általános és hivatalos dokumentumok, használati utasítások, pályázatok, szerződések, cég okmányok, katalógusok, könyvek, üzleti levelezések, reklámanyagok, informatikai alkalmazások magyar-lengyel fordítását.

Magyar-lengyel fordítással kapcsolatban kérje árajánlatunkat e-mailban, vagy telefonon.

A lengyel nyelvet körülbelül 50 millióan beszélik. A lengyel nyelv távoli rokonságban áll az ukrán, orosz nyelvekkel, közeli rokonai a cseh és szlovák nyelvek.

Számos lengyel anyanyelvű él külföldön, Lengyelországban mintegy 38 millió lengyel él, és az USA-ban további közel 10 millióan élnek, és jelentős számú lengyel él Franciaországban és Kanadában is.

A lengyel nyelv az Európai Unió egyik hivatalos nyelve.


Lengyel tolmácsolás:

A lengyel nyelvű fordítások készítése mellett lengyel kísérő tolmácsolást, lengyel szinkrontolmácsolást is vállalunk rendezvényeken, előadásokon, konferenciákon, megbeszéléseken.


Helyszíni lengyel tolmácsolás:

Igény esetén hosszabb helyszíni jelenlétet igénylő tolmácsolási feladatok megoldását is vállaljuk, például ipari beruházások, építkezések helyszíni tolmácsolását lengyel nyelven akár 3 műszakos munkarendben is.


Fordítás további nyelveken:

További fordítási nyelvek:

Lengyel nyelven kívül további 31 nyelven nyújtunk professzionális fordítási szolgáltatásokat partnereinknek:Fordítási szakterületek:

Fordítási szakterületek lengyel nyelven:

Lengyel nyelven a felsorolt területeken vállalunk fordítást:

 • Lengyel általános fordítás
 • Lengyel műszaki fordítás
 • Lengyel autóipari fordítás
 • Lengyel IT-telekommunikáció fordítás
 • Lengyel jogi fordítás, lengyel igazságügyi fordítás
 • Lengyel pénzügyi fordítás
 • Lengyel üzleti fordítás, lengyel gazdasági fordítás
 • Lengyel külkapcsolati fordítás
 • Lengyel egészségügyi fordítás, lengyel orvosi fordítás
 • Lengyel gyógyszeripari fordítás
 • Lengyel környezetvédelmi fordítás
 • Lengyel szoftver fordítás, szoftver honosítás
 • Lengyel multimédia fordítás, film fordítás, film feliratozás, DVD fordítás, weboldal fordítás

Lengyel lektorálás:

Nyelvi lektorálás lengyel nyelven::

Lengyel nyelvi lektorálás során a lektor a célnyelvre fordított szöveget nyelvtan, stílus és szóhasználat szempontjából ellenőrzi.


Szakmai lektorálás lengyel nyelven:

Szakmai lektorálásra, vagy szaklektorálásra nehéz lengyel nyelvű szakmai szövegek, szakirodalmak, szerződések, stb.fordítása esetén lehet szükség. A szakmailag lektorált lengyel szöveg a szakterületen használatos, egységes szakkifejezések használatával, szabatosan fejezi ki a mondanivalót.

A lektorálás általában a fordítási díj 50%-a. Azonban hiányos, nehezen olvasható, vagy hibás fordítás esetén a lektorálási díj ettől eltérő is lehet.

Lengyel lektorálással kapcsolatban a 06 1 210-2488-as telefonszámon és a forditas@gyorsforditas.hu e-mail címen érdeklődhet.


Hivatalos lengyel fordítás:

Hivatalos lengyel fordítás, tanúsítással ellátott lengyel fordítás:

A legtöbb esetben nem szükséges hiteles fordítás. Hivatalos dokumentumok, külföldi munkavállalás, stb. esetében sok esetben elfogadott a fordítóiroda által készített hivatalos fordítás is.

Ilyen esetben a lefordított és lektorált anyagokat az adott nyelven záradékkal és fordítóirodánk pecsétjével látjuk el, mely igazolja, hogy a fordítást a Gyors Fordítás.hu OnLine Fordítóiroda készítette és az elkészült fordítás tartalmilag és szerkezetileg megegyezik az eredeti dokumentummal.

Fontos, hogy a fordítóiroda által készített hivatalos fordítás, tanusított fordítás, vagy egy a fordítóiroda által kiállított hitelesítési záradék nem egyezik meg az állami hitelesítéssel (Fordítás Hitelesítés).

Hivatalos fordítás DÍJEMNTESEN:

Fordítóirodánk a megrendelő kérésére díjmentesen látja el a hivatalos fordítást tanúsító hitelesítési záradékkal az elkészült fordítást.

Hivatalos fordítással kapcsolatban a 06 1 210-2488-as telefonszámon és a forditas@gyorsforditas.hu e-mail címen érdeklődhet fordítóirodánknál.


Hiteles lengyel fordítás:

Ki készíthet Hiteles Fordítást?

A hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően hiteles fordítást, fordítás hitelesítést, valamint idegen nyelvű hiteles másolatot csak az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda (OFFI) készíthet, így arra fordítóiroda nem jogosult.

A hiteles fordítás viszont jelentős költségtöbblettel járhat, ezért érdemes először tisztázni, hogy az adott esetben valóban Hiteles Fordítás szükséges-e, vagy megfelelő a fordítást végző fordítóiroda által kibocsátott hitelesítési záradék is.

Hiteles fordítással kapcsolatban a 06 1 210-2488-as telefonszámon és a forditas@gyorsforditas.hu e-mail címen érdeklődhet fordítóirodánknál


Lengyel fordítás megrendelése:

Hogyan rendelhet meg lengyel fordítást?

Lengyel fordítás megrendeléssel kapcsolatban a 06 1 210-2488-as telefonszámon és a forditas@gyorsforditas.hu e-mail címen érdeklődhet.

Hogyan kerül meghatározásra a fordítás terjedelme?

A fordítandó dokumentum, azaz a fordítás terjedelme az MsWord program alapján kerül meghatározásra. A terjedelem - szavak, vagy forrásnyelvi karakterek száma - a dokumentumot megnyitva az "Eszközök" menü, "Szavak száma" menüpontra kattintva könnyedén ellenőrizhető.

Amennyiben a fordításra váró forrásanyag csak PDF, kép,vagy fax formátumban áll rendelkezésre, a forrásnyelvi anyag terjedelme becsléssel kerül meghatározásra.


Mikorra készül el a fordítás?

Előfordul, hogy a fordítás sürgős. Sőt mi több, a sürgősnél is sürgősebb. Munkatársaink ilyen esetben is minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy a fordítás a leggyorsabban elkészüljön. A gyorsított munkavégzés érdekében amennyiben szükséges, a fordítást több fordító között osztják meg és igyekeznek átütemezni a futó fordítási projekteket a sürgős munka elvégzéséhez szükséges szabad kapacitás felszabadításához.

Megrendelés során mindenképpen tartsuk szem előtt, hogy a jó minőségű fordítás elkészítéséhez idő kell. Ezért lehetőleg igyekezzünk a fordításra váró dokumentumokat időben eljuttatni a fordítóirodához, hogy elegendő idő maradjon a fordítás elkészítésére és ellenőrzésére is.

Különösen fontos ez, ha egy nagyobb terjedelmű fordításon több fordító dolgozik egyszerre, hiszen ilyenkor az elkészült fordítás ellenőrzése mellett a szövegrészek fordításait egységesíteni kell, ami szintén sok időt vehet igénybe.

Ritka nyelvek esetében hosszabb fordítási idővel érdemes számolni.

Hogyan fizethetem ki az elkészült fordítást?

Az elkészült fordítás ellenértékét készpénzzel vagy átutalással egyenlítheti ki a fordítási díj ellenértékéről kiállított számla - előleg megfizetése, vagy előre fizetés esetén az előszámla - illetve számlamásolat átvételét követő 8 napon belül fordítóirodánk felé.

A fordítás ellenértékének kiegyenlítéséhez szükséges fizetési információkat a megrendelőlap tartalmazza.