gyors fordítás.hu

Német forditás, német fordítás 32 nyelvenHorvát fordítás, horvát szakfordítás, horvát lektorálás

Professzionális fordítószolgáltatást nyújtunk
Navigáció: Főoldal > Horvát fordítás

Horvát fordítás, horvát szakfordítás, horvát lektorálás, hiteles fordítás

Professzionális fordítószolgáltatást nyújtunk partnereink számára horvát nyelven általános, műszaki, gazdasági, jogi, egészségügyi és további számos szakterületen rövid határidővel.

Árajánlatkérés e-mailben:

Küldje el a fordítandó dokumentu-mokat az alábbi e-mail címre.

E-mail:
forditas@gyorsforditas.hu
Árajánlatkérésére hamarosan válaszolunk.
Horvát fordítás:
Fordítás horvát nyelven »
Horvát szakfordítás:
Szakfordítás horvát nyelven »
Horvát lektorálás:
Horvát nyelvi és szakmai lektorálás »
Hiteles fordítás:
Fordítás hitelesítés horvát nyelven »
Partnereink:
Fordítás, szakfordítás - Referenciák

Horvát fordítás:

Horvát nyelvű fordítás:

Horvát nyelven vállaljuk általános és szakszövegek, használati utasítások, pályázatok, szerződések, cégokmányok, katalógusok, könyvek, üzleti levelezések, reklámanyagok, informatikai alkalmazások, hivatalos dokumentumok horvát fordítását, szakfordítását, lektorálását és hitelesítését.


Horvát-magyar fordítás, fordítás horvátról magyarra:

A horvát-magyar fordításokat a horvát és magyar nyelvet magas szinten ismerő, tapasztalt, az adott szakterületen jártas horvát fordítóink teljesítik.

Horvát nyelven vállaljuk általános és hivatalos dokumentumok, használati utasítások, pályázatok, szerződések, cégokmányok, katalógusok, könyvek, üzleti levelezések, reklámanyagok, informatikai alkalmazások horvát-magyar fordítását.

Horvát-magyar fordítással kapcsolatban kérje árajánlatunkat e-mailban, vagy telefonon.


Magyar-horvát fordítás, fordítás magyarról horvátra:

A magyar-horvát fordításokat a magyar és horvát nyelvet magas szinten ismerő, tapasztalt, az adott szakterületen jártas fordítóink teljesítik.

Vállaljuk általános és hivatalos dokumentumok, használati utasítások, pályázatok, szerződések, cég okmányok, katalógusok, könyvek, üzleti levelezések, reklámanyagok, informatikai alkalmazások magyar-horvát fordítását.

Magyar-horvát fordítással kapcsolatban kérje árajánlatunkat e-mailban, vagy telefonon.


Fordítás további nyelveken:

További fordítási nyelvek:

Horvát nyelven kívül további 31 nyelven nyújtunk professzionális fordítási szolgáltatásokat partnereinknek:Fordítási szakterületek:

Fordítási szakterületek horvát nyelven:

Horvát nyelven a felsorolt területeken vállalunk fordítást:

 • Horvát általános fordítás
 • Horvát műszaki fordítás
 • Horvát autóipari fordítás
 • Horvát IT-telekommunikáció fordítás
 • Horvát jogi fordítás, horvát igazságügyi fordítás
 • Horvát pénzügyi fordítás
 • Horvát üzleti fordítás, horvát gazdasági fordítás
 • Horvát külkapcsolati fordítás
 • Horvát egészségügyi fordítás, horvát orvosi fordítás
 • Horvát gyógyszeripari fordítás
 • Horvát környezetvédelmi fordítás
 • Horvát szoftver fordítás, szoftver honosítás
 • Horvát multimédia fordítás, film fordítás, film feliratozás, DVD fordítás, weboldal fordítás

Horvát lektorálás:

Nyelvi lektorálás horvát nyelven::

Horvát nyelvi lektorálás során a lektor a célnyelvre fordított szöveget nyelvtan, stílus és szóhasználat szempontjából ellenőrzi.


Szakmai lektorálás horvát nyelven:

Szakmai lektorálásra, vagy szaklektorálásra nehéz horvát nyelvű szakmai szövegek, szakirodalmak, szerződések, stb.fordítása esetén lehet szükség. A szakmailag lektorált horvát szöveg a szakterületen használatos, egységes szakkifejezések használatával, szabatosan fejezi ki a mondanivalót.

A lektorálás általában a fordítási díj 50%-a. Azonban hiányos, nehezen olvasható, vagy hibás fordítás esetén a lektorálási díj ettől eltérő is lehet.

Horvát lektorálással kapcsolatban a 06 1 210-2488-as telefonszámon és a forditas@gyorsforditas.hu e-mail címen érdeklődhet.


Hivatalos horvát fordítás:

Hivatalos horvát fordítás, tanúsítással ellátott horvát fordítás:

A legtöbb esetben nem szükséges hiteles fordítás. Hivatalos dokumentumok, külföldi munkavállalás, stb. esetében sok esetben elfogadott a fordítóiroda által készített hivatalos fordítás is.

Ilyen esetben a lefordított és lektorált anyagokat az adott nyelven záradékkal és fordítóirodánk pecsétjével látjuk el, mely igazolja, hogy a fordítást a Gyors Fordítás.hu OnLine Fordítóiroda készítette és az elkészült fordítás tartalmilag és szerkezetileg megegyezik az eredeti dokumentummal.

Fontos, hogy a fordítóiroda által készített hivatalos fordítás, tanusított fordítás, vagy egy a fordítóiroda által kiállított hitelesítési záradék nem egyezik meg az állami hitelesítéssel (Fordítás Hitelesítés).

Hivatalos fordítás DÍJEMNTESEN:

Fordítóirodánk a megrendelő kérésére díjmentesen látja el a hivatalos fordítást tanúsító hitelesítési záradékkal az elkészült fordítást.

Hivatalos fordítással kapcsolatban a 06 1 210-2488-as telefonszámon és a forditas@gyorsforditas.hu e-mail címen érdeklődhet fordítóirodánknál.


Hiteles horvát fordítás:

Ki készíthet Hiteles Fordítást?

A hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően hiteles fordítást, fordítás hitelesítést, valamint idegen nyelvű hiteles másolatot csak az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda (OFFI) készíthet, így arra fordítóiroda nem jogosult.

A hiteles fordítás viszont jelentős költségtöbblettel járhat, ezért érdemes először tisztázni, hogy az adott esetben valóban Hiteles Fordítás szükséges-e, vagy megfelelő a fordítást végző fordítóiroda által kibocsátott hitelesítési záradék is.

Hiteles fordítással kapcsolatban a 06 1 210-2488-as telefonszámon és a forditas@gyorsforditas.hu e-mail címen érdeklődhet fordítóirodánknál


Horvát fordítás megrendelése:

Hogyan rendelhet meg horvát fordítást?

Horvát fordítás megrendeléssel kapcsolatban a 06 1 210-2488-as telefonszámon és a forditas@gyorsforditas.hu e-mail címen érdeklődhet.

Hogyan kerül meghatározásra a fordítás terjedelme?

A fordítandó dokumentum, azaz a fordítás terjedelme az MsWord program alapján kerül meghatározásra. A terjedelem - szavak, vagy forrásnyelvi karakterek száma - a dokumentumot megnyitva az "Eszközök" menü, "Szavak száma" menüpontra kattintva könnyedén ellenőrizhető.

Amennyiben a fordításra váró forrásanyag csak PDF, kép,vagy fax formátumban áll rendelkezésre, a forrásnyelvi anyag terjedelme becsléssel kerül meghatározásra.


Mikorra készül el a fordítás?

Előfordul, hogy a fordítás sürgős. Sőt mi több, a sürgősnél is sürgősebb. Munkatársaink ilyen esetben is minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy a fordítás a leggyorsabban elkészüljön. A gyorsított munkavégzés érdekében amennyiben szükséges, a fordítást több fordító között osztják meg és igyekeznek átütemezni a futó fordítási projekteket a sürgős munka elvégzéséhez szükséges szabad kapacitás felszabadításához.

Megrendelés során mindenképpen tartsuk szem előtt, hogy a jó minőségű fordítás elkészítéséhez idő kell. Ezért lehetőleg igyekezzünk a fordításra váró dokumentumokat időben eljuttatni a fordítóirodához, hogy elegendő idő maradjon a fordítás elkészítésére és ellenőrzésére is.

Különösen fontos ez, ha egy nagyobb terjedelmű fordításon több fordító dolgozik egyszerre, hiszen ilyenkor az elkészült fordítás ellenőrzése mellett a szövegrészek fordításait egységesíteni kell, ami szintén sok időt vehet igénybe.

Ritka nyelvek esetében hosszabb fordítási idővel érdemes számolni.

Hogyan fizethetem ki az elkészült fordítást?

Az elkészült fordítás ellenértékét készpénzzel vagy átutalással egyenlítheti ki a fordítási díj ellenértékéről kiállított számla - előleg megfizetése, vagy előre fizetés esetén az előszámla - illetve számlamásolat átvételét követő 8 napon belül fordítóirodánk felé.

A fordítás ellenértékének kiegyenlítéséhez szükséges fizetési információkat a megrendelőlap tartalmazza.