gyors fordítás.hu

Német forditás, német fordítás 32 nyelvenBosnyák fordítás, bosnyák szakfordítás, bosnyák lektorálás

Professzionális fordítószolgáltatást nyújtunk
Navigáció: Főoldal > Bosnyák fordítás

Bosnyák fordítás, bosnyák szakfordítás, bosnyák lektorálás, hiteles fordítás

Professzionális fordítószolgáltatást nyújtunk partnereink számára bosnyák nyelven általános, műszaki, gazdasági, jogi, egészségügyi és további számos szakterületen rövid határidővel.

Árajánlatkérés e-mailben:

Küldje el a fordítandó dokumentu-mokat az alábbi e-mail címre.

E-mail:
forditas@gyorsforditas.hu
Árajánlatkérésére hamarosan válaszolunk.
Bosnyák fordítás:
Fordítás bosnyák nyelven »
Bosnyák szakfordítás:
Szakfordítás bosnyák nyelven »
Bosnyák lektorálás:
Bosnyák nyelvi és szakmai lektorálás »
Hiteles fordítás:
Fordítás hitelesítés bosnyák nyelven »
Partnereink:
Fordítás, szakfordítás - Referenciák

Bosnyák fordítás:

Bosnyák nyelvű fordítás:

Bosnyák nyelven vállaljuk általános és szakszövegek, használati utasítások, pályázatok, szerződések, cégokmányok, katalógusok, könyvek, üzleti levelezések, reklámanyagok, informatikai alkalmazások, hivatalos dokumentumok bosnyák fordítását, szakfordítását, lektorálását és hitelesítését.


Bosnyák-magyar fordítás, fordítás bosnyákról magyarra:

A bosnyák-magyar fordításokat a bosnyák és magyar nyelvet magas szinten ismerő, tapasztalt, az adott szakterületen jártas bosnyák fordítóink teljesítik.

Bosnyák nyelven vállaljuk általános és hivatalos dokumentumok, használati utasítások, pályázatok, szerződések, cégokmányok, katalógusok, könyvek, üzleti levelezések, reklámanyagok, informatikai alkalmazások bosnyák-magyar fordítását.

Bosnyák-magyar fordítással kapcsolatban kérje árajánlatunkat e-mailban, vagy telefonon.


Magyar-bosnyák fordítás, fordítás magyarról bosnyákra:

A magyar-bosnyák fordításokat a magyar és bosnyák nyelvet magas szinten ismerő, tapasztalt, az adott szakterületen jártas fordítóink teljesítik.

Vállaljuk általános és hivatalos dokumentumok, használati utasítások, pályázatok, szerződések, cég okmányok, katalógusok, könyvek, üzleti levelezések, reklámanyagok, informatikai alkalmazások magyar-bosnyák fordítását.

Magyar-bosnyák fordítással kapcsolatban kérje árajánlatunkat e-mailban, vagy telefonon.


Fordítás további nyelveken:

További fordítási nyelvek:

Bosnyák nyelven kívül további 31 nyelven nyújtunk professzionális fordítási szolgáltatásokat partnereinknek:Fordítási szakterületek:

Fordítási szakterületek bosnyák nyelven:

Bosnyák nyelven a felsorolt területeken vállalunk fordítást:

 • Bosnyák általános fordítás
 • Bosnyák műszaki fordítás
 • Bosnyák autóipari fordítás
 • Bosnyák IT-telekommunikáció fordítás
 • Bosnyák jogi fordítás, bosnyák igazságügyi fordítás
 • Bosnyák pénzügyi fordítás
 • Bosnyák üzleti fordítás, bosnyák gazdasági fordítás
 • Bosnyák külkapcsolati fordítás
 • Bosnyák egészségügyi fordítás, bosnyák orvosi fordítás
 • Bosnyák gyógyszeripari fordítás
 • Bosnyák környezetvédelmi fordítás
 • Bosnyák szoftver fordítás, szoftver honosítás
 • Bosnyák multimédia fordítás, film fordítás, film feliratozás, DVD fordítás, weboldal fordítás

Bosnyák lektorálás:

Nyelvi lektorálás bosnyák nyelven::

Bosnyák nyelvi lektorálás során a lektor a célnyelvre fordított szöveget nyelvtan, stílus és szóhasználat szempontjából ellenőrzi.


Szakmai lektorálás bosnyák nyelven:

Szakmai lektorálásra, vagy szaklektorálásra nehéz bosnyák nyelvű szakmai szövegek, szakirodalmak, szerződések, stb.fordítása esetén lehet szükség. A szakmailag lektorált bosnyák szöveg a szakterületen használatos, egységes szakkifejezések használatával, szabatosan fejezi ki a mondanivalót.

A lektorálás általában a fordítási díj 50%-a. Azonban hiányos, nehezen olvasható, vagy hibás fordítás esetén a lektorálási díj ettől eltérő is lehet.

Bosnyák lektorálással kapcsolatban a 06 1 210-2488-as telefonszámon és a forditas@gyorsforditas.hu e-mail címen érdeklődhet.


Tanusítással ellátott fordítás bosnyák nyelven:

Tanusítással ellátott bosnyák fordítás:

Számos esetben nem szükséges hiteles fordítás. Hivatalos dokumentumok esetében sok esetben elfogadott a fordítóiroda által kibocsátott hitelesítési záradék is.

Ilyen esetben a lefordított és lektorált anyagokat az adott nyelven záradékkal és irodánk pecsétjével látjuk el, mely igazolja, hogy a fordítást a Gyors Fordítás.hu OnLine Fordítóiroda készítette és az elkészült fordítás tartalmilag és szerkezetileg megegyezik az eredeti dokumentummal.

Fontos tudni, hogy egy fordítóiroda által adott tanúsítvány, hitelesítési záradék, stb. nem egyezik meg az állami hitelesítéssel (Fordítás Hitelesítés).

Irodánk a megrendelő kérésére díjmentesen látja el hitelesítési záradékkal az elkészült fordítást.


Hiteles bosnyák fordítás:

Ki készíthet Hiteles Fordítást?

A hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően hiteles fordítást, fordítás hitelesítést, valamint idegen nyelvű hiteles másolatot csak az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda (OFFI) készíthet, így arra fordítóiroda nem jogosult.

A hiteles fordítás jelentős költségtöbblettel jár, ezért érdemes tisztázni, hogy az adott esetben valóban Hiteles Fordítás szükséges-e, vagy megfelelő a fordítást végző fordítóiroda által kibocsátott hitelesítési záradék is.

Hiteles bosnyák fordítással kapcsolatban a 06 1 210-2488-as telefonszámon és a forditas@gyorsforditas.hu e-mail címen érdeklődhet.


Bosnyák fordítás megrendelése:

Hogyan rendelhet meg bosnyák fordítást?

Bosnyák fordítás megrendeléssel kapcsolatban a 06 1 210-2488-as telefonszámon és a forditas@gyorsforditas.hu e-mail címen érdeklődhet.


Mennyibe kerül a fordítás?

A fordítás díja a legtöbb fordítási nyelv esetében a forrásnyelv karakterszáma alapján kerül meghatározásra, mely a fordítás célnyelvétől, terjedelmétől, a szakterülettől és a fordításra rendelkezésre álló időtől függően eltérő lehet, ezért a fordítás díja csak a fordítandó dokumentum és a fordításra rendelkezésre álló idő ismeretében állapítható meg pontosan.

Tipp: Csökkentse fordítási költségeit!
Tudjon meg többet kedvezményeinkről >>


Hogyan kerül meghatározásra a fordítás terjedelme?

A fordítandó dokumentum terjedelme az MsWord program alapján kerül meghatározásra. A terjedelem (forrásnyelvi karakterek száma) a dokumentumot megnyitva az "Eszközök" menü, "Szavak száma" menüpontra kattintva ellenőrizhető.

Amennyiben a forrásanyag csak PDF, kép, fax formátumban áll rendekezésre a fordítás, a forrásnyelvi anyag terjedelme becsléssel kerül meghatározásra.


Mikorra készül el a fordítás?

Előfordul, hogy a fordítás nagyon sürgős. Sőt! A sürgősnél is sürgősebb. Munkatársaink ilyen esetben is minden tőlük tellhetőt megtesznek azért, hogy a fordítás a leggyorsabban elkészüljön. A gyorsított munkavégzés érdekében amennyiben szükséges, a fordítást több fordító között osztják meg és igyekeznek átütemezni a futó fordítási projekteket a sürgős munka elvégzéséhez szükséges szabad kapacitás felszabadításához.

De tartsuk szem előtt, hogy ahogy várat sem lehet egy nap alatt építeni, úgy a jó minőségű fordítás elkészítéséhez is idő kell. Ezért lehetőleg igyekezzünk a fordításra váró dokumentumokat időben eljuttatni a fordítóirodához, hogy elegendő idő maradjon a fordítás elkészítésére és ellenőrzésére is.

Különösen fontos ez, ha egy nagyobb terjedelmű fordításon több fordító dolgozik egyszerre, hiszen ilyenkor a z elkészült fordítás ellenőrzése mellett a szövegrészek fordításait egységesíteni kell, ami szintén sok időt vehet igénybe.

Ritka nyelvek esetében hosszabb fordítási idővel érdemes számolni.