gyors fordítás.hu

Angol fordítás, angol forditás angol forditasAngol fordítás, angol szakfordítás, angol lektorálás

Professzionális fordítószolgáltatást nyújtunk
Navigáció: Főoldal > Angol fordítás

Angol fordítás, angol szakfordítás, angol lektorálás

Professzionális fordítószolgáltatást nyújtunk partnereink számára angol nyelven általános, műszaki, gazdasági, jogi, egészségügyi és további számos szakterületen, rövid határidővel.

Árajánlatkérés e-mailban:

Küldje el a fordítandó dokumentu- mokat az alábbi e-mail címre. E-mail:
forditas@gyorsforditas.hu
Angol fordítás:
Fordítás angol nyelven »
Angol szakfordítás:
Szakfordítás angol nyelven »
Angol lektorálás:
Angol nyelvi és szakmai lektorálás »
Hiteles angol fordítás:
Hiteles angol fordítás, hivatalos fordítás»Fordítás, szakfordítás - Referenciák

Angol fordítás:

Angol nyelvű fordítás:

Vállaljuk angol nyelvű dokumentumok, cégokmányok, katalógusok, pályázatok, szerződések, üzleti levelek, hivatalos dokumentumok angol fordítását, hitelesítését.

További kapcsolódó oldalak: fordítás angolra, angol magyar fordítás, fordítás angolról magyarra, fordítás magyarról angolra, magyarról angolra fordítás, magyar angol fordítás.

Az angol nyelvvel és az angol nyelvterületekkel kapcsolatos információk:

Az angol nyelvet több mint 400 millióan beszélik anyanyelvként, az angol a világ egyik leg gyakrabban használt nyelve. Az angol nyelvnek két jelentős változata van, az amerikai és a brit angol.

Anglia teljes területe mintegy 130.000 km², lakossága meghaladja a 49 millió főt. Az Egyesült Államok teljes területe közel 10 millió km², lakossága pedig több mint 300 millió fő.

A nagyobb angol és amerikai városok: London, Birmingham, Liverpool; New York, Los Angeles, Chicago.

Angol nyelvvel, angol fordítással, angliai utazással kapcsolatos információk, hasznos linkek:


Fordítás további nyelveken:

További fordítási nyelvek:

Angol nyelven kívül további 31 nyelven nyújtunk professzionális fordítási szolgáltatásokat partnereinknek:


Angol fordítási szakterületek:

Fordítási szakterületek, fordított dokumentumok angol nyelven:

Angol nyelven az alábbi szakterületeken vállalunk fordítást:

Magániratok fordítását irodánk nem vállalja.

Angol lektorálás:

Nyelvi lektorálás angol nyelven::

Angol nyelvi lektorálás során a lektor a célnyelvre fordított szöveget nyelvtan, stílus és szóhasználat szempontjából ellenőrzi.


Szakmai lektorálás angol nyelven:

Szakmai lektorálásra, vagy szaklektorálásra nehéz angol nyelvű szakmai szövegek, szakirodalmak, szerződések, stb. fordítása esetén lehet szükség. A szakmailag lektorált angol szöveg a szakterületen használatos, egységes szakkifejezések használatával, szabatosan fejezi ki a mondanivalót.

A lektorálás általában a fordítási díj 50%-a. Azonban hiányos, nehezen olvasható, vagy hibás fordítás esetén a lektorálási díj ettől eltérő is lehet.

Angol lektorálással kapcsolatban a 06 1 210-2488-as telefonszámon és a forditas@gyorsforditas.hu e-mail címen érdeklődhet.


Hivatalos angol fordítás:

Hivatalos angol fordítás, tanúsítással ellátott angol fordítás:

A legtöbb esetben nem szükséges hiteles fordítás. Hivatalos dokumentumok, külföldi munkavállalás, stb. esetében sok esetben elfogadott a fordítóiroda által készített hivatalos fordítás is.

Ilyen esetben a lefordított és lektorált anyagokat az adott nyelven záradékkal és fordítóirodánk pecsétjével látjuk el, mely igazolja, hogy a fordítást a Gyors Fordítás.hu OnLine Fordítóiroda készítette és az elkészült fordítás tartalmilag és szerkezetileg megegyezik az eredeti dokumentummal.

Fontos, hogy a fordítóiroda által készített hivatalos fordítás, tanusított fordítás, vagy egy a fordítóiroda által kiállított hitelesítési záradék nem egyezik meg az állami hitelesítéssel (Fordítás Hitelesítés).

Hivatalos fordítás DÍJEMNTESEN:

Fordítóirodánk a megrendelő kérésére díjmentesen látja el a hivatalos fordítást tanúsító hitelesítési záradékkal az elkészült fordítást.

Hivatalos fordítással kapcsolatban a 06 1 210-2488-as telefonszámon és a forditas@gyorsforditas.hu e-mail címen érdeklődhet fordítóirodánknál.


Hiteles angol fordítás:

Ki készíthet Hiteles Fordítást?

A hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően hiteles fordítást, fordítás hitelesítést, valamint idegen nyelvű hiteles másolatot csak az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda (OFFI) készíthet, így arra fordítóiroda nem jogosult.

A hiteles fordítás viszont jelentős költségtöbblettel járhat, ezért érdemes először tisztázni, hogy az adott esetben valóban Hiteles Fordítás szükséges-e, vagy megfelelő a fordítást végző fordítóiroda által kibocsátott hitelesítési záradék is.

Hiteles fordítással kapcsolatban a 06 1 210-2488-as telefonszámon és a forditas@gyorsforditas.hu e-mail címen érdeklődhet fordítóirodánknál


Angol fordítás megrendelése:

Hogyan rendelhet meg angol fordítást?

Angol fordítás megrendeléssel kapcsolatban a 06 1 210-2488-as telefonszámon és a forditas@gyorsforditas.hu e-mail címen érdeklődhet.

Hogyan kerül meghatározásra a fordítás terjedelme?

A fordítandó dokumentum, azaz a fordítás terjedelme az MsWord program alapján kerül meghatározásra. A terjedelem - szavak, vagy forrásnyelvi karakterek száma - a dokumentumot megnyitva az "Eszközök" menü, "Szavak száma" menüpontra kattintva könnyedén ellenőrizhető.

Amennyiben a fordításra váró forrásanyag csak PDF, kép,vagy fax formátumban áll rendelkezésre, a forrásnyelvi anyag terjedelme becsléssel kerül meghatározásra.


Hogyan fizethetem ki az elkészült fordítást?

Az elkészült fordítás ellenértékét készpénzzel vagy átutalással egyenlítheti ki a fordítási díj ellenértékéről kiállított számla - előleg megfizetése, vagy előre fizetés esetén az előszámla - illetve számlamásolat átvételét követő 8 napon belül fordítóirodánk felé.

A fordítás ellenértékének kiegyenlítéséhez szükséges fizetési információkat a megrendelőlap tartalmazza.